Pályázatok

Kriszbacher Ildikó Ösztöndíj Pályázat

Kategória: ÁJK pályázat
Hozzáadva: 2018-09-11
Lejárat ideje: 2018-09-28

Kedves Hallgatók!

 

A PTE idén is meghirdeti tehetséges, szakterületükön legkiválóbb hallgatói számára a PTE Kriszbacher Ildikó Ösztöndíjat (KIÖ). A KIÖ egyéni Munkatervnek megfelelően folytatott szakmai munka végzését támogatja. Célja a legtehetségesebb hallgatók egyetemi oktatóvá és kutatóvá válásának támogatása. Alapját a témavezető oktatók (a tutorok) irányításával végzett hallgatói kutató- és szakmai munka képezi.

A programba jelentkezhet a Pécsi Tudományegyetem minden aktív, teljes idejű, alap-, osztatlan vagy mesterszakos, nappali tagozatos, magyar nyelvű képzésben részt vevő hallgatója, aki tanulmányait nem szakította meg két szemeszternél hosszabb időszakra és rendelkezik legalább két lezárt, teljesített félévvel, valamint az ösztöndíj időtartamára a PTE hallgatója marad.

A Kriszbacher Ildikó Ösztöndíjban doktori képzésben részt vevő hallgató abban az esetben sem részesülhet, amennyiben a doktori képzés mellett alapképzésben, osztatlan képzésben, illetve mesterképzésben is tanulmányokat folytat.

A pályázati kiírás, a kapcsolódó részletekkel, a letölthető pályázati anyagokkal együtt elérhető a PTE OIG Tehetséggondozási Iroda alábbi weboldalán:

http://tehetseg.pte.hu/hirek/kriszbacher_ildiko_osztondij_palyazati_kiiras_20182019_es_tanevre

A pályázatok beérkezési módja: postai feladással a
Pécsi Tudományegyetem Oktatási Igazgatóság Tehetséggondozási Iroda, 7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4., címre
Beérkezési határidő: 2018. szeptember 28.

 

Üdv,

HÖT