Pályázatok

Intézményi szakmai, tudományos ösztöndíj pályázati kiírás

Kategória: ÁJK pályázat
Hozzáadva: 2017-03-14
Lejárat ideje: 2017-03-28

Kedves Hallhatók!

Az alábbi pályázati lehetőségre szeretnénk felhívni a figyelmeteket.

Pályázati Kiírás

A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Diákjuttatási és Kollégiumi Bizottsága a 2016/2017-os tanév tavaszi szemeszterére pályázatot ír ki

Intézményi szakmai, tudományos ösztöndíj elnyerésére

„Intézményi szakmai, tudományos ösztöndíjban részesülhet a teljes idejű alapképzésben, egységes, osztatlan képzésben, mesterképzésben, felsőfokú szakképzésben, illetve doktori képzésben részt vevő hallgató.” (PTE SzMSz 6. sz. melléklet, 18. §, 2. bekezdés)

„Az intézményi szakmai, tudományos ösztöndíj a tantervi követelményeken túlmutató (tudományos, sport, művészeti) tevékenységet végző hallgató részére pályázat alapján, félévre, havonta vagy egyszeri alkalommal folyósított juttatás. A pályázatokat jelen Szabályzat 8. számú mellékletében meghatározott űrlapon a kari DJKB-nak kell leadni, amely azokat az ügyrendnek megfelelő eljárásban bírálja el.” (PTE SzMSz 6. sz. melléklet, 18. §, 3. bekezdés)

Pályázati űrlap felvehető www.pteajkhot.hu/dokumentumtar címről letölthető.

A pályázatok beküldésének határideje:

2017. március 28. - 14:00

A pályázatot kérjük a „Z” épület 016-os irodában leadni, vagy postai úton elküldeni az alábbi címre és a borítékra ráírni:

PTE ÁJK DJKB

Intézményi szakmai, tudományos ösztöndíj

7622 Pécs, 48-as tér 1.

Késve leadott, illetve hiányos pályázatokat, valamint a hallgató aláírását nem tartalmazó pályázatot a Bizottságnak nem áll módjában elfogadni!

Az űrlapon feltüntetett adatok, tények és az azok alátámasztására benyújtott dokumentumok közötti eltérésekből, hiányosságokból, hibákból adódó hátrányokért nem vállalunk felelősséget, ezért kérjük figyelmesen, olvassák el a pályázati űrlapot, illetve annak kitöltési útmutatóját!

Pécs, 2017. marcius 13.   

                                                   ……………….………………

  dr. Mohay Ágoston
   PTE DJKB elnök