Köszöntő

Kedves Gólya!

Először is engedd meg, hogy gratuláljak sikeres felvételedhez a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karra és ahhoz, hogy szeptembertől Te is a joghallgatók csoportjához tartozol! Úgy gondolom, hogy az előtted álló egyetemi évek életed egyik legmeghatározóbb és élményekkel teli korszaka lesz, amelynek méltó megkezdése a gólyatábor.

A gólyatábor remek lehetőség arra, hogy megismerkedj leendő csoporttársaiddal, új barátokat szerezz és bepillantást nyerj a felsőbb éves hallgatók segítségével az előtted álló egyetemi életbe. Amellett, hogy a tábor felejthetetlen élményt nyújt, nagy támasz is lehet a tanulmányaid megkezdésekor. A seniorok és a hallgatói önkormányzat tisztségviselői is azért lesznek ott, hogy egyszerűbbé tegyék neked a szeptembertől rád váró feladatokat, hasznos tippeket adjanak a tárgyfelvétellel kapcsolatban, valamint minden fontos információt a rendelkezésedre bocsássanak.

Érkezésed után egy 10-15 fős csoportba fogunk beosztani, amelyet 5 fő felsőbb éves hallgató „senior” vezet majd. Az ő feladatuk a csapat összekovácsolása lesz, amely nem ér véget a gólyatáborral, hanem folytatódik tanulmányaid megkezdése után is. A szakmai programok mellett számos szórakoztató jellegű programra és feladatokra is számíthatsz, mint például: vetélkedők, pörköltfőző verseny, éjszakai túra, szakest, koncertek. A legfontosabb alapszabály, hogy a táborban mindent szabad, de semmi sem kötelező. Ezt szem előtt tartva szervezzük meg számotokra 2018. augusztus 10-13. között Sikondán a jogász gólyatábort, amely remélem életetek egyik legszebb élményévé tud majd válni!

Látogass el a http://pteajkhot.hu oldalra, ahol bepillantást nyerhetsz a joghallgatók életébe, like-old a facebook oldalunkat (PTE ÁJK HÖT - https://www.facebook.com/pteajkhot/) és csatlakozz a neked létrehozott csoportba is (PTE ÁJK 2018-as évfolyam - https://www.facebook.com/groups/1024105407760302/)!

Kérdés esetén keresd bizalommal a hallgatói önkormányzatot! Bízom benne, hogy találkozunk augusztus 10-én Sikondán!

Szép nyarat kívánok!

Földesi Petra

elnök

PTE ÁJK HÖT