Fontos tudnivalók

 

A tábor
A 2018. évi PTE ÁJK Gólyatábor augusztus 10-13-ig kerül megrendezésre Sikondán, az Életmód táborban (7300 Sikonda, Tölgyfa u. 4.).

A szálláshelyet a Gólyáknak 2018. augusztus 10-én 12:00 óráig el kell foglalniuk, és 2018. augusztus 13-án 10:00 óráig el kell hagyniuk.
Aki csak később tud érkezni a táborba, az kérjük jelezze ezt a e-mail címen.

Jelentkezés
A jelentkezéshez szükséges egy online jelentkezési lap kitöltése (https://pte.hu/golyatabor/ajk), a postázott adatvédelmi nyilatkozat, felelősségvállalási nyilatkozat aláírása és a csekk befizetése. A kitöltött nyilatkozatokat és a csekkszelvényt a táborban fogják átvenni a Szervezők a Gólyáktól.


Szállás, étkezés
A Gólyák elhelyezése 6-10 ágyas szobákban történik. A napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, vacsora) a tábor díja tartalmazza. Ezen felül a helyszínen lehetőség van étel és ital vásárlására a büfében. Vizes blokk mindegyik szállásrészhez tartozik. A Szervezők biztosítanak ágyneműt, ágyneműhuzatot és lepedőt is. A tábor díja 18.000 Ft., mely tartalmazza a szállást és napi háromszori étkezést.

Szervezők, Seniorok
A tábor sikeres, és problémamentes lebonyolításáért a Szervezők felelősek, így a tábor minden résztvevője köteles az utasításaiknak, kéréseiknek maradéktalanul eleget tenni! A Gólyákat csoportokba osztjuk, a csoportokat 5-6 fős Senior csapat vezeti, élükön a Főseniorokkal. A Seniorok felsőbb éves hallgatók.

A tábor megközelíthetősége
- kocsival
Keressétek az Életmód tábort Sikondán, a Tölgyfa utca 4. cím alatt. A tábor megközelíthető Komló, vagy a 6-os út felől.
- busszal
A pécsi távolsági buszpályaudvarról induló busszal, Komló (Sikonda) elágazásnál kell leszállnotok, ott seniorjaink várnak majd titeket.
- vonattal
Utazz Pécsre, a vasútállomásról pár perc séta a távolsági buszpályaudvar, majd onnan irány Sikonda /lásd feljebb/. 

Orvosi szolgálat, biztonsági szolgálat
A rendezvényen folyamatos, 0-24 órás orvosi ügyelet működik. A rendezvény területén őrző-védő személyzet segíti a rendezvény lebonyolítását. 

Parkolás
A tábor területén a hely adottságaiból kifolyólag korlátozott, minimális mennyiségű parkolóhely áll a résztvevők rendelkezésére. A tábor területén kívül lehetőség van parkolásra, azonban sem a parkolóban, sem a táboron kívül parkoló járművekért, illetve az autókban hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk. 

Egyéb fontos tudnivalók
Feltétlenül legyen nálatok meleg ruha (lehet, hogy esni fog), túraszerkó, zseblámpa (éjszakai túrához), költőpénz (a tábor területén lesz büfé, ahol széles választékban lesznek ételek és italok), hideg élelem igény szerint, illetve a fent említett nyilatkozatok és a részvételi díj befizetését igazoló csekk. Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek! A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra! Semmiképpen se hozzatok magatokkal: a hatályos törvények által tiltott szereket, saját életedre vagy mások életére, testi épségére veszélyes tárgyakat, anyukát, apukát, babysittert, háziállatot.