Aktuális hírek és események

Keress bejegyzéseink között kategória alapján
FREEDOM, SECURITY AND JUSTICE – CROSSING BORDERS 2020 PROGRAM
Hozzáadva 2019-11-21
Hír

A Freedom, Security and Justice – Crossing Borders elnevezésű projekt négy európai egyetem jogi karának együttműködéseként valósul meg (INHolland University, London South Bank University, University of Ulster, Pécsi Tudományegyetem). A program célja, hogy ezen egyetemek hallgatói az EU bel- és igazságügyi politikájának egyes, összefüggő elemeit egy előkészítő szeminárium és egy egyhetes intenzív program keretében interaktív módon, nemzetközi környezetben tanulmányozzák. Jelentkezz a programra te is! (...)

Részletek
Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Verseny
Hozzáadva 2019-10-09
Hír

Szeretsz és tudsz érvelni? – Itt a helyed! Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Verseny A Dr. Nagy László Alapítvány (nyilvántartási száma 11.898; „Alapítvány”) hatodik alkalommal hirdeti meg a Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Versenyt. (...)

Részletek
Elhunyt Kajtár István professzor
Hozzáadva 2019-08-26
Hír

Életének 68. évében, 2019. augusztus 18-án elhunyt Prof. Dr. Kajtár István jogtörténész, a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának professor emeritusa. (...)

Részletek
Senior jelentkezés
Hozzáadva 2019-06-18
Hír

Légy TE is SENIOR az idei gólyatáborban! #aseniorokjóarcok #légyteissenior #pteajkgólyatábor (...)

Részletek
Pályázat államilag támogatott képzésre történő átvételre
Hozzáadva 2019-06-12
Hír

A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar pályázatot hirdet a költségtérítéses/önköltséges finanszírozási formában tanulmányokat folytató hallgatói számára a 2019/2020-as tanév I. félévére megüresedett államilag támogatott/állami ösztöndíjas helyekre. (...)

Részletek